Agenda

Regelmatig hebben wij leuke workshops, proeverijen en andere evenementen in onze zaak.
Hier onder treft u de agenda.

  • Donderdag 22 februari – 13:00 uur
    Zeeuwse chocolade maken
    Maken van oesters, mosselen, grote schelp, coquille en/of visjes
    € 34,50 per persoon
  • Woensdag 28 februari – 13:00 uur
    Bonbons maken
    Het maken van je eigen bonbons
    € 37,50 per persoon
  • Dinsdag 6 maart – 13:00 uur
    Paas workshop
    Maken van een chocolade paasei en het decoreren hiervan
    € 29,50 per persoon
  • Maandag 2 april 2018 – Vanaf 11:00 uur
    Brunch tea bij Ticho. Geniet deze tweede paasdag geheel in style.
    Heerlijke verwennerij van verse broodjes, zoetigheden, sappen, en chocolade.
    € 34,50 per persoon 

Voor alle arrangementen is reserveren verplicht